Tuire Kaimion kurssipäivä

Tervetuloa Tuire Kaimion kurssipäivälle 7.5.2023 klo 14-19!
Paikka on Kellonummentie 14, Espoo.

Teemavuoteemme sopivasti kurssi keskittyy siihen, miten ratsuksi kouluttaminen etenee alkuvaihetta pitemmälle.
Luennolla ja demossa aiheena on positiivisen ja negatiivisen vahvisteen mahdollisimman saumaton käyttö yhdistettynä hevosen liikkumisen muokkaamiseen ratsuhevoselle sopivaan suuntaan.
Aihepiiriin kuuluu pitkäkestoisempien suoritusten rakentaminen esimerkiksi hyödyntämällä käytösketjuja, palkintoliikkeitä, erilaisia vahvisteaikatauluja ja muita keston lisäämisen menetelmiä.
Kurssista saa eniten irti, jos oppimisteorian perusteet ja eri vahvisteiden käyttö ovat jo tuttuja teoriassa ja käytännössä.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika päättyy 5.5. Lähetämme ilmoittautuneille lauantaina sähköpostia, jossa tarkemmat tulo-ohjeet ja päivän ohjelma.

Luento-osuudesta, n. 3 h, tehdään tallenne, jonka linkki toimitetaan tapahtuman jälkeisellä viikolla sähköpostitse. Katseluaikaa on linkin toimittamisesta viikko. Linkki on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu tapahtumaan paikan päällä. Paikkoja rajoitetusti!
Hinta 40 e.

https://button.finqu.com/3VyA5N12rZb0/purchase

Tilaa tallenne luennosta. Katseluaikaa on yksi viikko.
Hinta 40 e.

https://button.finqu.com/ZzG6ee7Y6N7m/purchase

Toimitusehdot

Operantit ratsastajat ry. 3077100-9 (jäljempänä verkkokauppa tai yhdistys) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.
Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, koska yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: info@operantitratsastajat.fi
Puhelin: 0452579577
Postiosoite: Huhtatie 1 B 34, 03100 NUMMELA

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.
Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan

vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia,
Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass,
Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan
lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-

kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja
turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat
3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa
www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti
pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään.
Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä.
Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli

20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät
osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitus
Yhdistys myy verkkokaupassaan vain pääsylippuja hevosaiheisiin tapahtumiin. Tilauksiin ei liity postitettavaa.

Palautukset
Pääsylipuilla ei ole palautusoikeutta. Jos tapahtuma peruuntuu, rahat palautetaan ostajalle tai ostajan kanssa sovitaan erikseen jostain muusta menettelystä, esimerkiksi korvaavasta
tapahtumasta. Pääsylipun saa myydä eteenpäin, kunhan ehdot täyttyvät (esimerkiksi jäsenhinnalla ostetun lipun saa myydä eteenpäin vain toiselle yhdistyksen jäsenelle).